. Zeekit presenterte løsningen for noen aktører på selskapets konferansesenter i Hustadvika. Morten Nore i Moss Transportforum helt til venstre.

- Alt i én app

Morten Nore i Moss Transportforum er strålende fornøyd etter å ha tatt i bruk ny app.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Vi har brukt og testet ut mange ulike systemer. Det har vært vanskelig å finne ett system som dekker våre behov. Det slipper vi nå, med Collector pro har vi alt i en app.

Det sier Morten Nore, daglig leder i Moss Transportforum, etter å ha testet appen Collector pro fra Zeekit.

Zeekit har oppgjennom Zeekit i hovedsak levert elektroniske kjørebøker, avanserte flåtestyringssystemer og digitaliseringsverktøy til selskaper innen drift og vedlikehold av vei, og kraftsektoren. Nå, midt under koronaepidemien, er Zeekit på full fart inn i transportsektoren.

Per-Arne Ellefsen, daglig leder i Zeekit, gleder seg over positiv mottakelse fra transportbransjen.

- Store deler av Norge står jo ganske stille om dagen, men transportsektoren er utrolig viktig, spesielt nå. Vi liker å jobbe tett på kundene våre, det har vi måtte gjøre litt annerledes. Men, hele bransjen har tilpasset seg utrolig raskt og vi har faktisk inngått mange nye avtaler fra hjemmekontor over videomøter, sier daglig leder Per-Arne Ellefsen, i en pressemelding.

Collector Pro for transportsektoren er utviklet i samarbeid med sjåfører, kjøreledere og andre som jobber ute med transport, men også entreprenører, transportsentraler og eiere av transportselskap. Ifølge Zeekit er det stort potensial for at transportsektoren kan drives mer effektivt ved å utnytte kraften som ligger i digitale verktøy.

Selskaper som så langt har inngått avtaler med Zeekit om bruk av Collector Pro for transportbransjen er Moss Transportforum, OTTS, Osen Transport, Mindrum Transport, Transportsentralen Lillestrøm og Transportformidlingen.

- Systemet håndterer alt fra sjekklister for ansatte og bilkontroll, til kontakt opp mot kunder og fakturasystemer. I tillegg er det enkelt å bruke, sier Morten Nore i Moss Transportforum.

Zeekits inntog i transportbransjen startet med et prosjekt der målet var å digitalisere asfalttransporten. Det er nå tilpasset større deler av transportsektoren. Zeekit presenterte løsningen for noen aktører på selskapets konferansesenter i Hustadvika, og nå har ryktet spredt seg. Selskaper som så langt har inngått avtaler med Zeekit om bruk av Collector Pro for transportbransjen er Moss Transportforum, OTTS, Osen Transport, Mindrum Transport, Transportsentralen Lillestrøm og Transportformidlingen.

Collector Pro kan benyttes til blant annet lastelister/kjøresedler, kjøretøykontroll, RUH/SJA, HMS-skjemaer, timeregistrering, avviksregistrering og digital vektseddel. Det er også lagt opp for integrasjoner mot faktureringssystemene som brukes av bransjen og allerede integrert mot flere av disse.

Powered by Labrador CMS