Kristin Skogen Lund har vært administrerende direktør i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) fra 1. november 2012.
Kristin Skogen Lund har vært administrerende direktør i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) fra 1. november 2012.

Skogen Lund til Schibsted

Kristin Skogen Lund slutter som administrerende direktør i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) for å bli ny konsernsjef i Schibsted Group.

Publisert

– Det blir vemodig å slutte i NHO etter seks helt fantastisk spennende og meningsfylte år, men jeg gleder meg samtidig stort til å begynne i Schibsted – et spennende selskap som jeg kjenner godt etter mange år i ulike stillinger der fra 1998 til 2010, sier Skogen Lund i en pressemelding, ifølge NTB.

Skogen Lund tiltrådte som administrerende direktør i NHO i november 2012. Hun kom da fra stillingen som konserndirektør i Telenor. Hun var også NHOs president fra 2010 og fram til hun tiltrådte som administrerende direktør.

Kristin Skogen Lund vil stå til disposisjon for NHO fram til 1. desember. Ole Erik Almlid, som fungerer som administrerende direktør mens Skogen Lund går på Forsvarets høgskole, vil fortsette som fungerende NHO-sjef inntil ny leder er på plass.

– Jeg er veldig glad for at kunne ønske Kristin Skogen Lund velkommen som Schibsteds nye konserndirektør. Jeg er overbevist om at hun er den rette lederen for den nye fasen som Schibsted nå går inn i, sier Schibsteds styreformann Ole Jacob Sunde.

Powered by Labrador CMS