Posten har lenge tilbudt å hente forsendelser i folks postkasser. Nå tilbys tjenesten uten ekstra kostnader.

Gjør det gratis å poste brev hjemme

Nytt bidrag til folk i karantene fra Posten.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Posten gjør det lettere og billigere å sende brev og småpakker fra egen postkasse. Tiltaket er ment som en håndsrekning for alle som er i hjemmekarantene, opplyser Posten i en pressemelding. Posten har besluttet at man slipper å betale ekstra for å sende brev og småpakker fra sin egen postkasse.

Å sende fra egen postkasse er en tjeneste Posten har levert en tid. Den har kostet 15 kroner (i tillegg til porto), men nå er prisen for å sende hjemmefra den samme som om du putter det i en rød postkasse eller leverer den i en Post i Butikk eller på et postkontor.

- Vi ønsker å gjøre de tryggere for alle å sende brev og småpakker – spesielt for de som er i karantene. Derfor vil det inntil videre ikke koste ekstra å bruke tjenesten. Kanskje kan det også være ekstra hyggelig å sende et personlig brev eller en oppmuntring i disse dager, sier pressesjef Kenneth Tjønndal Pettersen i Posten.

For å sende fra din egen postkasse bestiller du henting via posten.no. Du frankerer brevet korrekt med vanlige frimerker eller digitalt frimerke. Brevet hentes dagen eller – eller samme dag om det legges i kassen før klokken 07.00. Du får en tekstmelding på telefonen når postbudet har hentet pakken eller brevet hos deg.

- Dette er en god og fremtidsrettet tjeneste som kan være ekstra verdifull i disse dager. Våre postbud ser fram til å hjelpe og plukke opp mange brev og pakker fra landets postkasser, sier Kenneth Pettersen.

Powered by Labrador CMS