- Målet innfridd

Nystartede Lean Logistikk rapporterer om et godt først halvår.

Publisert

– Ved årsskiftet satt vi oss et hårete mål. Vi ønsket å skape forbedringer for 30 millioner for våre kunder. I disse valgtider var dette slett ikke «valgflesk». Vi kan nå bekrefte at målet ble innfridd før sommeren. Gratulerer, til våre kunder som er blitt mer lønnsomme og ikke minst effektivisert sin virksomhet, sier de tre partnerne i Lean Logistikk May Rita Heggelund, Gaute Hørlyk og Henrik Hansen i en pressemelding.

Hansen er ny partner i Lean Logistikk. Han kommer fra jobben som logistikksjef i Saint-Gobain Byggevarer as (Weber og Leca).

– Vi styrker med dette vår kompetanse ytterligere innenfor byggebransjen. I tillegg har han med seg solid kunnskap fra ettermarkedet i bilbransjen og helsesektoren. Henrik har lang og variert erfaring innenfor alle deler av logistikkprosessen, skriver de i meldingen.

Lean Logistikk er et konsulentselskap som består av mennesker med ledererfaring. Hos oss jobber en rekke konsulenter som har betydelig erfaring fra forbedringsarbeidet fra både privat og offentlig sektor.

– Med ny energi, i kraft av Henrik Hansen, som «spiss» på laget vil vi kunne hjelpe nye og gamle kunder med enda flere forbedringsprosjekter. Her vil økt fokus på digitalisering bidra til at nye forretningsmuligheter ser dagens lys avslutter Lean Logistikk-partnerne.