Ny suksess for Knut Rinden & Co

Den nybakte styrelederen i Logistikkforeningens Østlandsavdeling, Knut Rinden, inviterer til ny høstkonferanse på Losby Gods.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag 23. september braker det løs for den andre Losbykonferansen i rekken, og som varer til etter frokost dagen etter.

- Den første gikk på skinner og ble en suksess. Alt ligger til rette for at suksessen gjentar seg også i år, sier «Chairman of the Board» Knut Rinden i Logistikkforeningen Østlandsavdeling, som også står bak Losbykonferansen.

Det faglige innholdet står i høysetet på ærverdige Losby Gods i Lørenskog disse to logistikkdagene.

Rinden oppfordrer til å raskt melde seg på, da en opererer med «først til mølla»-prinsippet. Du finner oppdatert informasjon på www.losbykonferansen.no.

Fører tradisjonen videre

Knut Rinden som har overtatt som styreleder etter Cato Hoberg skal føre den nye Losby-tradisjonen videre. Han understreker at dette er et nyttig supplement til den større Kielkonferansen på våren.

- Losbykonferansen bekrefter behovet blant oss logistikere for å møtes på denne måten. Det er godt med et avbrekk i en ellers travel hverdag hvor en kan utveksle erfaringer, sier Rinden som også er konferansier.

Sosial figur

Den nye styrelederen i Østlandsavdelingen har gode egenskaper som nettopp konferansier, foredragsholder og entertainer. Det har han bevist som konferansier på blant annet Logistikkforeningens årskonferanser på Kiel-fergen, og som han har styrt med stø hånd.

Knut Rinden har bred bransjeerfaring fra blant andre Norgesgruppen, Asko, Narvesen og Engrospartner. Nå er han Marketing Manager i Strømbergs Plast AS. Rinden, som har vist stort engasjement i Logistikkforeningen i flere år, betraktes som en svært sosial person.

Nå ønsker han velkommen til full dag med foredrag, nettverksbygging, middag og overnatting på Losby.

Også i år blir det utstilling og sponsorer, likt opplegget på årskonferansen på Kiel-fergen og Transport og Logistikk på Gardermoen.

 

Du kan lese mer om Knut Rinden og Logistikkforeningen i Moderne Transport.