Suksess-skolen inviterer

Suksessen med Transport- og Logistikkskolen fortsetter. Interesserte inviteres til kurset med innføring i de sentrale elementene innen faget, et kombinert teori- og praksiskurs.

Publisert

- Tilbudet egner seg både for faglærte og ansatte med annen kompetanse, forteller kursansvarlig Kjetil Tvedt.

Eirill Bø er foreleser. Kurssted er Oslo. Modulene kan tas enkeltvis eller samlet. Ved å ta alle modulene kan man få 10 studiepoeng.

- Mer informasjon og link til påmelding finner du på våre nettsider, sier Tvedt.

Transportplanlegging 23. og 24. september

Tema: Oversikt over transportmarkedet. Prinsipper for ruteplanlegging, intermodale transporter og utforming av et miljøregnskap.

Kjøp av transporttjenester 25. og 26. november

Tema: Reduserte transportkostnader. Oppbygging av prismodeller og simulering av kostnader og prosesser. I tillegg rollespill i transportforhandlinger.

Innføring i logistikk 24. og 25. januar 2014

Tema: Grunnleggende innføring i logistikk. Sammenhengen mellom kostnads- og servicenivå. Måling og reduksjon av kostnader med IKT-verktøy. Trender innen logistikk.

Supply Chain Management i praksis 21. og 22. april 2014

Tema: Hvordan skape, og hente ut, kostnadsreduksjoner ved samarbeid i kjeden. Prognosemetode for lagerstyring. Bedriftspillet - "Lean Supply Chain Game".

Kontakt: Kjetil Tvedt, m: 92 82 05 08, e: [email protected]

Gjenoppsto

I årtier var Transportskolen et kjærkomment tilbud til aktører i logistikk- og transportbransjen som ønsket å spe på med fagkunnskaper. I 2007 var det slutt, men ifjor stablet Norsk Industri tilbudet på bena igjen.