Vel blåst, Logistikk-foreningen

Med orkan i kastene måtte Logistikkforeningens Østlandsavdeling sette brede sjøbein for å gjennomføre årets Årskonferanse.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tradisjonen tro samlet rundt 200 logistikkentusiaster seg på Kiel-fergen Color Magic i helgen for Østlandsavdelingens Årskonferanse i helgen.

Programmet var som vanlig fullspekket med gode foredrag, underholdning og god mat og drikke. Vi fikk foredrag fra Alf Jondahl, Ecommerce & Digital Manager Norge i Clas Ohlson, Tom Rune Nilsen, adm.dir. i NHO Logistikk og Transport, Mona Juell, National Airfreight Director industry solutions i Kuehne & Nagel, Adrian Ekelund, Markedskonsulent i Prognosesenteret, Boris Dobberstein, Country Manager i UPS Nordic, Jarle Kjelingtveit, Supply Chain Manager i UNIL AS, Anders Askevold, Manager GS1 Smart Centre og Thomas Hansen, Group Procurement Manager i Jøtul.

Clas Ohlson: Mekker på ny kanal
Tom Rune Nilsen: Speditørklippen på Kiel-konferanse

Avslutningsvis på fredagskvelden fikk foreningens medlemmer servert et interessant foredrag av Dagsrevyens Einar Lunde om hans opplevelser i Afrika, før det var klart for middag.

Det var imidlertid ikke alle som klarte å holde seg oppegående fram til middagen. Det var nemlig storm i Skagerak med bølgehøyde på 6-8 meter og på det verste angivelig orkan i kastene.

Vel framme i Kiel lørdag var det rundt 100 personer som hadde valgt å melde seg på Espen Smiths underholdende foredrag om og smaking på øl. Før lørdagens treretters festmiddag var det tidligere NRK-bølle Alex Roséns tur til å underholde deltakerne.

Det er egentlig bare å glede seg til neste år. 

 

Powered by Labrador CMS