Robin Olsen skal snakke om digitalisering på Kiel-fergen 10. mars.
Robin Olsen skal snakke om digitalisering på Kiel-fergen 10. mars.

Robin Olsen til Kiel-konferansen

Programmet til Logistikkforeningens årskonferanse på Kiel-fergen blir stadig mer spennende.

Publisert

Logistikkforeningen arrangerer tradisjonen tro årskonferanse på Kiel-fergen Color Magic 10.-12. mars.

Programmet er nå så godt som spikret, med to nye spennende foredragsholdere. PostNords administrerende direktør Robin Olsen stiller, og skal snakke om hva digitaliseringen har å si for PostNord og selskapets kunder.

Fra et mye mindre selskap, nemlig Nabobil, kommer administrerende direktør Even Heggernes. Nabobil utnytter at biler i snitt står stille mer enn 23 timer per dag, og kobler bileiere med privatpersoner som trenger en bil av og til. Foredraget til Heggernes har foreløpig tittel «Nabobil fra 0-100 på 1-2-3».

Her kan du lese mer om programmet og melde deg på konferansen.

Mange vareeiere

Det er for øvrig flere vareeiere enn noen sinne som kommer til årets Årskonferanse.

Administrerende direktør i Brødrene Dahl, Roger Lunde, skal snakke om en «grønn logistikkmaskin med høy grad av automasjon og robotisering». Direktør for sentrallager i Europris, Jan Eilef Tomasi Engen, skal også fortelle om billigkjedens overgang fra manuelle prosesser til automasjon.

Sjefsarkitekt hos Coop Norge, Nils Pedersen, skal ta oss med og se på trender og muligheter for fremtiden.

Vecturas snuoperasjon

Videre skal Lorna Stangeland, toppsjef hos Vectura, fortelle hvordan hennes bedrift har snudd et minus i hundremillionersklassen til pluss, mens Knut Aaland, direktør for kvalitet og miljø i ASKO, skal fortelle om hvordan matvaregiganten holder seg bærekraftig og klimanøytral.

Jon Molnes leder Statens vegvesens nye krimenhet. Han skal fortelle deltakerne om det er fritt fram for useriøse og kriminelle transportører på norske veier. Vi tipper svaret er nei, men her er mange gråsoner det sikkert er fornuftig å bli opplyst om. I forlengningen av det foredraget, kan det sikkert være lurt å få med seg litt etikk og moral gjennom foredraget til filosof og etikkekspert Henrik Syse.

- Dette er et så godt program at det bør bli fullsatt i år også. Det blir spennende å se hvilken vei vareeierne tar oss med inn i fremtiden, sier fungerende formann i Logistikkforeningen Helge Sundby.

Mykt foredrag får vi fra Erik Andersen (Politiet) som skal gå nærmere inn på temaet lederskap.

Årets underholdning får vi fra et av Norges hotteste eventband, Radiohits. Her kommer vi til å få sangpresentasjoner og sceneopptredener langt utover det ordinære.

Sponsorer

Sundby forteller at det fortsatt er mulig å være med som sponsor, dersom man er kjapp.

- Dette er en unik mulighet til å møte folk i bransjen som er genuint interesserte i hva de holder på med. Det er mulig å promotere seg med fine konkurranser og aktiviteter på standene. Sponsorene får muligheter til å sikre seg nye kunder og kontakter i et faglig miljø, sier Sundby.

Her kan du lese mer om programmet og melde deg på konferansen.