Må utvide konferansen i 2014

Transport og Logistikk på Gardermoen 21. og 22. oktober nærmer seg.

Publisert Sist oppdatert

MT har tatt en kjapp prat med prosjektleder Jo Eirik Frøise for å få siste status på konferansen som omtales som landets viktigste, årlige møteplass innen logistikk og godstransport.

- Konferansen har jo vært i vekst helt siden vi i 2005 inngikk et samarbeid med NHO Transport og Logistikk. Vi håper nå vi har kommet på et antall besøkende som tilfredsstiller både utstillere og oss som arrangører, innleder Frøise.

- Antallet deltagere er et tegn på at Transport & Logistikk er stedet for nettverksbygging. I 2012 hadde vi 829 besøkende konferansedeltagere, så dette er absolutt en konferanse som transportør eller transportkjøper ikke bør gå glipp av, slår han fast og smiler. 

Sprenger grensene

Konferansen har med årene også blitt en utstilling å regne med. I år er det hele 68 utstillere, men nå er det stopp.

Vi har faktisk måttet si nei til 12 utstillere så langt. Dette har gjort at vi nå har startet planene for å utvide utstillingen på Gardermoen. Neste år vil en ny utstillingshall stå klar på Clarion Hotel Oslo Airport, forteller Frøise.

Se årets program her.

Solid faglig meny   

Han legger til at Norsk Industri neste måned vil invitere årets utstillere og andre potensielle utstillere til et møte i Næringslivets Hus for å legge noen retningslinjer for neste års konferanse, samt gi god informasjon om årets konferanse.

For før han kan tenke på 2014, må 2013 ros i land. Og Frøise er svært fornøyd med den faglige menyen.

- Vi har 82 foredragsholdere og debattdeltagere. Uten å ta munnen for full er dette et av de mest spennende programmene vi har hatt, med et stort innslag av logistikkdirektører fra internasjonale selskaper som bl.a. Panasonic, Sony, Kimberly Clark, Tata Steel og Maersk. I tillegg er det som vanlig mange spennende norske transportbrukere og transportører, sier han.

For konferanseprogram og påmelding henviser vi til: www.konferanse.info