FIRERBANDE: Geir A Mo Administrerende direktør, Norges Lastebileier-forbund, Trond Andersen prosjektleder og kundedirektør, Norges Varemesse, Jo Eirik Frøise prosjektleder konferanse, Norsk Industri og Are Kjensli Direktør, NHO Transport og Logistikk.

100 foredragsholdere klare

Over 100 foredragsholdere er allerede klare til Transport & Logistikk 2019, der også alle de fem største lastebilaktørene vil være utstillere.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

26.-28. september samles hele transport og logistikknæringen i Norge på Norges Varemesse på Lillestrøm til tre dager med fag, kunnskap og nyheter. Noen av landets mest innovative hoder møtes på den største og viktigste møteplassen.

Og selvsagt vil politikerne være på plass.

- Transport og logistikk 2019 i september er en viktig arena for hele næringen. I det siste har det vært sterkt fokus på temaer som digitalisering, trafikksikkerhet for tungtransporten og en velfungerende infrastruktur for næringstransporten. For oss er dette viktige områder å motta innspill på og drøfte sammen med bransjen, sier samferdselsminister Jon Georg Dale.

Over 100 foredragsholdere fordelt på 29 ulike tema er i disse dager i ferd med å komme på plass.

- Responsen vi har fått er fantastisk, foredragsholdere står i kø for å holde innlegg. Sammenslåing høster allerede resultat, sier prosjektleder for konferansen, Jo Eirik Frøise i Norsk Industri.

- Innovasjon i transportnæringen, digitalisering, terrortrusler, kabotasje og samferdselspolitikk står i høysete. Jeg gleder meg til å offentliggjøre hele programmet 18 mai. I år vil det bli rift om de 1000 plassene på konferansen, mener Frøise.

For første gang er Transprot & Logistikk slått samme med messen Transport, og er den sammenheng flyttet fra The Qube ved Gardermoen til Norges Varemesse på Lillestrøm. Her vil totalt 35.000 m2 være dekket med utstillere og konferanselokaler. Det er forventet rundt 1000 deltakere på konferansen og over 13.000 messebesøkende. Totalt vil det være rundt 200 utstillere, blant dem alle de fem største lastebilleverandørene, Scania, Volvo, Mercedes-Benz, MAN og Iveco.

- Dette skal bli et samlingssted, ikke bare for alle med interesse for transport og logistikk, men for alle som har sans for teknologi, innovasjon og nytenkning. Jeg tror Transport & Logistikk 2019 vil sette en helt ny standard, sier administrerende direktør i Norges Lastebileier-forbund Geir A Mo.

Powered by Labrador CMS