Ny partner for Jetpak

Jetpak har inngått avtale med Tvedestrand Distribusjonsservice AS.

Publisert Sist oppdatert

Jetpak Norge As har inngått avtale med Tvedestrand Distribusjonsservice AS (TDS) som ny partner for lokal og regional transport på Sørlandet. TDS vil være en integrert del av Jetpaks nettverk for å sikre raske opphentinger og utleveringer via Kjevik flyplass (KRS) til resten av Norge, Norden og Verden.

Tidligere samarbeidspartner Seafront Logistics AS har besluttet å fokusere på sitt kjerneområde fremover og har komme til enighet med Jetpak om å avvikle samarbeidet på bud og distribusjon i Øst- og Vest-Agder. 

TDS med hovedkontor og terminal i Tvedestrand tar over stafettpinnen fra 1. November. TDS er et relativt nytt transportselskap, men har allerede fått et godt fotfeste med de første store kundene på plass. Blant annet Godt Levert har valgt TDS for utlevering av deres matkasser i hele Agder.

TDS er i en ekspansiv fase og utvikler hurtig sin geografiske dekning og distribusjonsnettverk. Dette passer utmerket med vår satsning på neste dag leveranser, samt vår nye satsning innen e-handel, sier Country Sales Manager i Jetpak, Joakim Melby Olsen.

Vi har stort fokus på å videreutvikle vårt nettverk innen samme dag og neste dag leveranser, samt ren lokal distribusjon. I TDS har vi funnet en proaktiv samarbeidspartner for vår videre satsning på Sørlandet, forteller Operations Manager i Jetpak, Tommy Sjøvik.