Postnord kjøper Jetpak Borg

Postnord overtar 100 prosent av aksjene i Jetpak Borg AS.

Publisert Sist oppdatert

Jetpak har inngått avtale om salg av 100 prosent av aksjene i transport- og logistikkselskapet Jetpak Borg AS til Postnord AS, opplyser Jetpak Group i pressemelding.

Jetpak Borg er et transport- og logistikkselskap med terminal i Sarpsborg og en omsetning på rundt 120 millioner kroner i året. Selskapet tilbyr skreddersydde løsninger for nattleveranser til bilforhandlere, verksteder og relatert industri i Norge.

Det unike distribusjonssystemet omfatter langtransport fra sentrale lagre i Skandinavia til mer enn 500 mottakere i Norge i løpet av én natt.

- Jeg er stolt av utviklingen i selskapet. Selskapet og dets kunder kommer i Postnord til å ha en langsiktig strategisk aktør for å videreutvikle hva vi har bygget opp i Jetpak Borg, og salget styrker Jetpak Borgs posisjon i markedet. Samtidig kan vi i Jetpak konsentrere oss om vår kjernevirksomhet knyttet til ekspress med fly og bud, sier Henrik Ringmar, CEO og konsernsjef for Jetpak Group

Jetpak Borg har fram til nå vært et datterselskap av Jetpak Norge AS, som er en del av Jetpak Group. Jetpak Group er i sin tur eid av private equity-selskapet Polaris.

- Vi fortsetter med å realisere vår strategi, for å skape helhetsløsninger og grenseoverskridende logistikk-kapasitet i Norden. Oppkjøpet av Jetpak Borg er et viktig tilskudd til vår fremgangsrike logistikkvirksomhet i Norge, sier Håkan Ericsson, administrerende direktør og konsernsjef for Postnord.

- Jetpak Borg er et veldrevet selskap med solid kompetanse. Med oppkjøpet styrker vi ytterligere vår posisjon i det norske logistikkmarkedet, sier Robin Olsen, som er administrerende direktør for Postnord AS.

Oppkjøpet forutsetter godkjenning fra norske konkurransemyndigheter.