Jan Havard Hatteland møter på nytt  Ketil Solvik-Olsen.
Jan Havard Hatteland møter på nytt Ketil Solvik-Olsen.

Ketil Solvik-Olsen på hjemmebane

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) er på hjemmebane når han innleder på den tradisjonelle Logistikkdagen 8. november.

Publisert

Arrangementet er den største og viktigste årlige møteplassen i Rogaland for alle som er opptatt av samferdsel og logistikk. Foruten samferdselsministeren vil et kobbel av sterke foredragsholdere være tilstede på Fredheim Arena i Sandnes.

Logistikkdagen er et samarbeid mellom Logistikkforeningen, NHO Logistikk og Transport, Maritimt Forum og Næringsforeningen.

- Logistikkdagen stadfester at Rogaland er samferdselsfylke nummer én, sier regionsleder i NHO Logistikk og Transport, Jan Håvard Hatteland.

Den siste oppdateringen fra samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen er bare ett av innslagene.

Administrerende direktør Terje Aarbog i DHL Express Norway vil fortelle om innovative løsninger i et av verdens største logistikkselskaper. BI-professor Lars Huemer setter fokus på samarbeid i forsyningskjeden og fremtidens konkurransekraft.

Det stilles også spørsmål om sikkerheten i verdens lengste undersjøiske tuneller i Rogaland.

Ada Martine Jakobsen, markeds- og kommunikasjonssjef i NCL gir oppdatering på Shortsea Pioneer-prosjektet og Statoils Jannicke Nilsson forteller om fremtidsutsiktene for olje- og gassnæringen.