Fenes nytt jurymedlem

Etter mange år som jurymedlem for Moderne Transport-prisen, trer Jan Erik Netter ut av juryen. Etterfølgeren velges fra øverste hylle.

Publisert Sist oppdatert

Moderne Transport er opptatt av å ha en sterk link til Logistikkforeningen. Da nytt jurymedlem skulle hentes inn var det et krav at vi fikk inn et sentralt medlem i Logistikkforeningen som samtidig bidro til å balansere den geografiske sammensetningen av juryen.

Moderne Transport er derfor svært tilfreds med at Lars Inge Fenes takket ja til å bli med i juryen. Fenes har i likhet med Jan Erik Netter god oversikt over hva som rører seg i Logistikk-Norge. Dette har ikke minst sin bakgrunn i hans posisjon som tidligere leder av hovedstyret i foreningen samt sitt nåværende verv som "general" for den tradisjonsrike Røroskonferansen gjennom sitt verv som leder av leder av Logistikkforeningen i Trøndelag.
Fenes, som til daglig jobber som Distribusjonssjef i DB Schenker på Heimdal i Trondheim, suppleres av juryleder Eirill Bø fra Handelshøyskolen BI og Einar Olsen, havnedirektør i Drammen Havn. I årets jury figurerer også fjorårets prisvinner, Knut Sollund, adm. direktør i Collicare.

I løpet av høsten skal juryen avgjøre hvem som vil motta Moderne Transport-prisen for 2013. Prisen offentliggjøres som vanlig under festmiddagen på landets fremste bransjetreff, Transport og Logistikk på Gardermoen 21. oktober.

Har du aktuelle kandidater du mener fortjener årets pris, send tipset til jurysekretær Glenn Lund innen 1. august:
[email protected]