Ny Itella-sjef

Mariann Myklebust er ansatt som ny daglig leder i Itella Logistics.

Publisert Sist oppdatert

Myklebust har bakgrunn fra Danzas og DHL hvor hun hadde ansvaret for Business Development & Sales samt Product & Network. Siden 2009 har hun jobbet som daglig leder i Virketransport Øst som hun har ført gjennom en omstrukturerings- og moderniseringsprosess med fokus på lønnsomhet og markedsorientering.

- I tråd med Itellas nye strategi om å bli eksperter på Road transport med hovedfokus på egne virksomhetsland, Norden og Baltikum, samt Road transport Europa, er det viktig med et lokalt styresett. Som leder har Mariann den styrken og kapasiteten som må til for å lede utviklingen i den nye strategien, skriver Itella i en pressemelding.

- Parallelt med planlegging av den nye strategien, har ledelsen i Itella vært bevisste på at et lokalt styresett måtte på plass for å lykkes med den nye strategien. Det har vært en grundig prosess og en viktig avgjørelse å finne den rette personen. Vi er svært glade for å kunngjøre at vi har Mariann med oss på laget, sier Tomas Olsson, Head of Itella Logistics Scandinavia and Baltics.