Itella «all inn» på vei

Itella Logistics vil avslutte sitt forretningsområde Air & Sea, og satse for fullt på Road transport.

Publisert Sist oppdatert

Itella Logistics iverksetter en ny strategi, som skal styrke bedriftens posisjon som en markant aktør innen Road transport. Som ledd i strategien er Itellas aktiviteter innen Air & Sea transport, blitt overdratt til Partner Solutions sammen med personalet i avdelingen, opplyser selskapet i en pressemelding.

- Vi har en sterk posisjon i markedet innen Road transport i dag og har ambisjoner om å bli en enda mer betydningsfull spiller siden vi kan tilby personlig service og skreddersydde løsninger for alle kunder. Vi avslutter noen virksomhetsområder for å virkeliggjøre den nye strategien, sier Road Manager Christer Busse.

Itella Logistics ser store muligheter for vekst, spesielt i egne hjemmemarkeder som kommer til å være hovedfokuset.

Som konsekvens av den nye strategien vil alle aktivitetene til Itella Logistics AS være samlet på hovedkontoret og alle kunder over hele landet vil serves derfra. 

Itella Logistics er del av det finskeiede konsernet Itella Corporation, som driver post-, logistikk- og e-handelsvirksomhet i 11 land, herunder Norge, Sverige og Danmark. 

- Vi skal bli spesialister på road transport innen Itellas virksomhetsland og samtidig være en trygg samarbeidspartner innen road transport Europa. Vi har en stor konkurransefordel i vår kraft av høyt servicenivå og mer fleksible løsninger enn kundene får hos de store standardiserte transportleverandørene, sier Christer Busse.