Kåret til «Årets Truck»

MÜNCHEN (MTlogistikk.no): «International Forklift of the Year» er kåret. Se alle vinnerne.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Prisene ble delt ut tirsdag kveld under Transport Logistic-messen i München.

- I år var effektivitet og kundenytte når juryen skulle finne vinnerne, sier juryleder Anita Würmser under prisutdelingen.

Vinneren i klassen for motvektstrucker opp til 3,5 tonn, ble Still RX 70 Hybrid, som er den først dieseltrucken med hybridkapasitet. Juryen mener at denne trucken har satt en ny standard for miljøvennlighet og effektivitet.

Jungheinrich hanket inn to priser. DFG/TFG 540 s, som går både på diesel og gass, tok prisen i klassen for motvektstrucker over 3,5 tonn. Kraftig hydrostatdrift, dynamisk aksellerasjon og god styrepresisjon var blant egenskapene som bidro til juryens valg.

Jungheinrichs ETV/ETM 214/216 gikk til topps i kategorien for interntrucker. Den får skryt for god pålitelighet ved ordreplukk, kombinert med god energieffektivitet, gode kjøreegenskaper og ergonomi.

Den siste kategorien er «Forklift Truck Solutions category for intralogistics solutions». Her vant flåtestyringssystemet InfoLinki fra Crown Gabelstapler. Med dette systemet klarte den britiske avdelingen til grossisten Spicers å kutte vedlikehold og reparasjonskostnader med 90 prosent i 2012. 

Powered by Labrador CMS