Hyperloop kommer til Holmsbu

Vice president Dr. Alan James i Virgin Hyperloop One kommer til Logistikkforeningens årskonferanse på Holmsbu. Meld deg på her.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Logistikkforeningen avd. Østlandet har i år flyttet årskonferansen sin til landjorda. Kiel-fergen Color Magic er byttet ut med Holmsbu Spa. Til konferansen, som arrangeres helgen 13.-15. april, har styret sydd sammen et svært spennende og variert program.

Som en slags «headliner» finner vi Dr. Alan James. Han er vice president hos Virgin Hyperloop One, et av flere selskap som jobber med utvikling av transportkonseptet hyperloop. Hyperloops idé er å frakte mennesker og gods i kapsler som i stor fart transporteres gjennom rør med svært lavt lufttrykk, drevet av induksjonsmotorer. På den måte kan man oppnå, svært høye hastigheter med relativt lite energibruk.

Dr. Alan James, Virgin Hyperloop One.

Se en videopresentasjon av Alan James nederst. 

Teamet for årets konferanse er «Fleksibel logistikk for morgendagen». Vi vil også få høre representanter fra konsulentselskapene Cowi og PwC fortell om trender og krav til kompetanse, mens selskaper som Tine, Choice og Adecco skal fortelle om sine erfaringer.

Gå ikke glipp av årets konferanse på idylliske Holmsbu med mange spennende foredragsholdere og mulighet for avslapping og velvære i Spa-avdelingen. Perfekt å ta med seg ledsagere også.

Faglig program gjennomføres på fredag og lørdag. Faglig program avsluttes med paneldebatt ledet av logistikknestor Erling Sæther.

Påmelding kan gjøres her.

Idylliske Holmsbu Spa og Hotell åpner opp flere muligheter for både sponsorer og deltakere til årets konferanse. Hotellet tilbyr flere alternativer til hyggelig bofellesskap og en mulighet til å bli bedre kjent med andre medlemmer som deltar på konferansen.

Powered by Labrador CMS