På’n igjen for Losby-gjengen

Høstkonferansen på Losby Gods er i gang med et 70-talls logistikere.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi snakker vel om tradisjon nå, da den arrangeres for tredje gang.

Som vanlig kan vi se fram tilfull dag med foredrag, nettverksbygging, middag og overnatting på Losby, og som varer til etter frokost i morgen.

- De to første gikk på skinner og ble en suksess. Alt ligger til rette for at suksessen gjentar seg også i år, etter program og ramme å bedømme.

Det faglige innholdet står i høysetet på ærverdige Losby Gods i Lørenskog på denne logistikkonferansen, og som er et nyttig supplement til den større Kielkonferansen på våren. Men først kommer selvfølgelig Gardermokonferanse i oktober og Røroskonferanse i februar.

Bekrefter behovet

Losbykonferansen bekrefter imidlertid behovet blant logistikere for å møtes på denne måten. Tittel på årets Losbykonferanse er: Gods og gull med Logistikkforeningen igjen. – Det er godt med et avbrekk i en ellers travel hverdag hvor en kan utveksle erfaringer, sa nestleder i Logistikkforeningen, Østlandet, Helge Sundby, da han åpnet årets Losby-begivenhet i dag.

Solid gjeng

Blant innlederne finner vi DHL Express-sjef Terje Aarbog, Johanna Linder fra Leger uten grenser, Sissel Opshaug fra Tenke nytt, høyskolelektor Cecilie Staude, Astrid Bjørgen Sund fra Sintef, John Wilberg fra Osl, statsmeteorolog John Smits og konferansier Geir Gjelten.

 

 

 

 

 

Powered by Labrador CMS