Hege valgte KGH

Hege Løkke er tilbake i sin tidligere posisjon og gjerning i KGH Customs Services.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg fant dette mest riktig for meg, sier Hege Løkke.

Tar med erfaringene

1. desember var hun tilbake i sin tidligere jobb som Account Manager i KGH Customs Services.

– Men jeg tar med meg gode erfaringer og flotte bekjentskap fra Logent Norge, til tross for en relativ kort gjesteopptreden som Business Development Manager i det svenske selskapet Logent, sier Løkke.

Hun er særdeles takknemlig for at KGH ønsket henne velkommen tilbake, noe mange vil betrakte som en solid tillitserklæring.

I Norge tilbyr Logent AS bemannings- og entrepriseløsninger, 4PL og konsulenttjenester innen lager og produksjon. Med Løkke som primus motor skulle selskapet satse på forretningsområdet Logent Customs i Norge.

Feil stilling

– Det er ikke alltid ting blir som man har tenkt, jeg kom frem til at det var feil stilling for meg, og mente det var mest riktig å fratre min posisjon for begge parter. Det er allerede en ny person på plass som toll ansvarlig i Norge hos Logent AS.

Er i dag glad for å være tilbake i den posisjonen jeg har hos KGH, sier Løkke.

Løkke har solid bransjeerfaring. Foruten fortolling med faste avtalekunder i Posten Norge i ti år, har Løkke arbeidet som befrakter og controller i DHL Freight Norway, samt Key Account Coordinator i Bring Frigoscandia.

– Tollspørsmål har hele tiden stått sentralt i min yrkeskarriere og jeg har 23 års erfaring med tollrelaterte saker, sier Løkke.