Greencarrier blir én

Slår sammen logistikk- og frakttjenestene.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Greencarrier AB har fram til nå drevet to separate organisasjoner i Norge, men slår nå sammen frakt- og logistikktjenestene i ett selskap - Greencarrier Shipping & Logistics AS.

- Ved å slå sammen styrkene våre, kan vi tilby kundene våre et så bredt spekter av tjenester som mulig. Det vil gjøre oss sterkere og åpne veien for nye forretningsmuligheter, sier CEO i Greencarrier Freight Services, Peter Nevhagen.

Han mener at sammenslåingen vil gjøre det lettere for kundene å gjøre forretninger med Greencarrier.

Administrerende direktør i det nye selskapet blir Kåre Thuesen.

- Dette er et logisk steg. Tidligere har de to selskapene tilbudt både komplementære og lignende tjenester og produkter, men operert i ulike geografiske områder. Sammenslåingen legger til rette for en mer enhetlig tilnærming og større geografisk spredning gjør det mulig for oss å tilby kunder et bredt produktspekter med lokal tilstedeværelse, sier Thuesen.

Øyvind Lygre, tidligere CEO i Greencarrier Shipping & Logistics, tar over ansvaret for havnelogistikk og relaterte aktiviteter, og vil være sentral i å utvide selskapets geografiske tilstedeværelse i Norge.

Greencarrier Shipping & Logistics AS har rundt 150 ansatte, med kontorer i Bergen, Drammen, Kristiansand, Larvik, Moss, Oslo og Stavanger.  

Greencarrier Freight Services har hovedkontor i Sverige, og er en del av Nordens største privateide transportselskaper, Greencarrier AB. Selskapet har kontorer i Baltikum, Ukraina, UK, Polen, Tsjekkia, Slovakia, Hviterussland og Kina i tillegg til de nordiske landene, med totalt 600 ansatte.

Greencarrier AB har de siste tre årene vokst, både ved oppkjøp og organisk vekst. Tiltalt har selskapet 800 ansatte i 14 land.

Powered by Labrador CMS