Ønsker DIN hjelp til neste års program!

OSLO: Jo Eirik Frøise er allerede i full gang med planene for neste års «Transport og Logistikk»-konferanse på Gardermoen. Gjennom Moderne Transport retter han en oppfordring til logistikk- og transportbransjen om å foreslå neste års temaer så vel som konkrete foredragsholdere.

Publisert Sist oppdatert

- Vi ønsker hele tiden å utvikle konferansen videre. At det ble ny rekord i år med 789 deltakere og at tilbakemeldingene vi har fått fra årets deltakere var god, er ikke noe vi slår oss til ro med. Målet er hele tiden å bli bedre år for år, sier Frøise.

Transport og Logistikk er landets største samleplass for logistikk- og transportbransjen. Neste års konferanse går av stabelen på Clarion Hotel Oslo Airport 22. og 23. oktober. Arrangører er Norsk Industri, Logistikk- og transportindustriens Landsforening, Logistikkforeningen.no og Norsk Havneforening.

Det er Frøise som er ansvarlig for det faglige programmet på konferansen.

- Jeg har en tett dialog med medarrangørene og mottar en rekke tips fra de om potensielle temaer og foredragsholdere. Men det er en stor konferanse, i år hadde vi 96 ulike foredragsholdere involvert, så det er også ønskelig med konstruktive innspill. Konferansen er til for bransjen, da må vi også være lydhør for forslag og ønsker fra de som «har skoen på», sier Frøise.

Inviterer leserne

- Et av tiltakene vi har funnet ut er at vi ønsker å inkludere leserne av Moderne Transport og Knutepunkt i prosessen. Fagtidsskriftene har i årevis spilt en viktig rolle i å promotere konferansen. Ikke minst samarbeidet med Moderne Transport strekker seg langt tilbake i tid (1969, red.anm.). Derfor ser vi det som naturlig å få til et enda tettere samarbeid fremover, sier Frøise.

To flotte premier

Han understreker at neste års program skal være «så godt som spikret» før påske. De nærmeste månedene arrangerer konferansearrangøren en idékonkurranse sammen med Moderne Transport. Alle seriøse forslag som sendes inn på mail før 15. februar er med i trekning om flotte premier, sponset av henholdsvis Norsk Industri og Moderne Transport. Frøise og Norsk Industri lokker med gratis konferansedeltakelse neste år, som inkluderer deltakeravgift, festmiddag og hotellovernatting. Moderne Transport deler ut en iPad 2.

For hvert forslag vi får inn, som er å betraktes som seriøst, får innsenderen et «lodd». En e-post med forslag til to temaer og seks konkrete foredragsholdere, fører dermed til at innsenderen har åtte «lodd» i trekningen.