G4S på ”juleshopping” hos Møller

77 VW varebiler over ”disk” i løpet av et par dager, er den største enkeltleveranse for Møller Bil noensinne. Kjøper er sikkerhetsselskapet G4S. 58 av bilene har bilinnredning fra Oulie-Hansen AS.

Publisert Sist oppdatert

De første 29 bilene ble levert 1. desember på Møllers klargjøringsanlegg på Bekkelagskaia i Oslo, der montørene i sikkerhetsselskapets Oslo-avdeling hentet sine nye Caddyer. Resten av bilene var i løpet av de to påfølgende dagene på plass hos G4S-avdelingene i Trondheim, Bergen Stavanger og Kristiansand.

71 Caddy

Leveransen omfatter seks Transporter og 71 Caddy. 50 av dem er ”standardutgaven”, og 21 er Maxi-utgaver i lang versjon. Fire av bilene er levert med gassdrift (Ecofuel), mens resten er levert med dieselmotorene TDI1,6 lBlueMotion (102 hk) og TDI2,0 l(110 hk) på de fire bilene med 4Motion (firehjulsdrift). 11 av bilene er levert med DSG automatgir.

Nye Caddy som ble lansert i Norge i oktober, har nytt design, bedre sikkerhet og nye motorer med lavere CO2-utslipp. Gjennomsnittsforbruket for TDI 1,6-motoren med 102 hk er 0,49 liter/mil og CO2-utslipp på 129 gr./km, ifølge Volkswagen.

Lett innredning

Oslo-firmaet Oulie-Hansen AS som driver med bilinnredning og verktøyimport, har innredet 58 av bilene med en verktøy-/utstyrsmodul fra tyske Aluca. Modulen er i aluminium og veier25 kg.

- Det er halvparten av vekten en lignende modul i stål veier, opplyser produktsjef Henrik Oulie-Hansen i Oslo-firmaet. Alle skuffene har kulelagerskinner og skuffeskillere.

Firmaet brukte fire dager på installeringen av modulene i de 58 bilene. – En imponerende innsats, sier Søren Alexandersen, markedssjef firmabiler i Møller Bil Asker & Bærum, som har solgt bilene.