Dobbel dose på Logistikkforum

3. og 4. november er det nok en gang duket for Norsk Logistikkforum, og som en jubileumsgave til seg selv og publikum lokker NIMA i år med to key note speakers.

Publisert Sist oppdatert

- Ettersom NIMA Utdanning fyller 50 år, følte vi for å slå litt på stortromma, og vi har derfor to internasjonalt anerkjente foredragsholdere, istedenfor bare en som vi har pleid å ha, forteller Lena Frøyland Larsson, daglig leder i NIMA – Norsk Forbund for Innkjøp og Logistikk.

Norsk Logistikkforum har blitt en naturlig samleplass for landets logistikk- og innkjøpssjefer. Ifjor trakk arrangementet rundt 120 deltagere. De som tar turen i år kan ifølge Larsson vente seg en spennende faglig meny. Toppnavnene er Professor Dr. Arjan van Weele og Dr. Thomas Speh.

Mens førstnevnte van Weele er en verdenskjent professor i Supply Chain Management og som også var key note speaker ved NIMA-konferansen i 2010, er Speh et ubeskrevet blad i Norge.

- Dr. Thomas Speh er en foredragsholder vi har blitt varmt anbefalt. Han er godt kjent i USA, men er forholdsvis ukjent i Europa, sier Larsson.

Innovasjon

Akkurat som under NIMA-dagene i april er det innovasjon som er det gjennomgående temaet på konferansen som går av stabelen på Royal Christiania Hotel i Oslo.

- Lean var et hett tema i 2008, men i 2011 er det innovasjon som gjelder. Man må hele tiden være på hugget, sier Larsson om valg av tema.

I tillegg til eksotiske innslag i form av amerikaneren Speh og nederlenderen van Weele, er fagmenyen krydret med velkjente norske foredragsholdere.

Blant disse finner vi Trond Tvedt, tidligere direktør logistikkutvikling i Gresvig Sport, som blant annet vil fortelle om hvordan man kan gjøre store besparelser gjennom å effektivisere prosesser.

Business director Vidar Hole i Wilh. Wilhelmsen vil gi et innblikk i selskapets omfattende logistikknettverk, mens Geir Mosether, logistikkdirektør i Nille, kommer til å fortelle litt om lavpriskjedens tanker rundt supply chain.

For fullstendig program henviser vi til NIMAs hjemmesider: www.nima.no. 

PS! Fyldig dekning av årets utgave av Norsk Logistikkforum får du naturligvis i neste utgave av Moderne Transport.