Bring ble «Årets selskap»

Bring Trucking er kåret til «årets selskap» av Slovakias ledende næringslivsmagasin på direktesendt TV med presidenten til stede.

Publisert Sist oppdatert

Den høythengende prisen "Company of the Year", som næringslivsmagasinet Trend står bak, baserer seg på selskapets utvikling og resultater over tid. En rekke kriterier blir vurdert, og i år har 316 selskaper blitt evaluert. Prisutdelingen er landets største innen næringsliv og toppledelse.

Bring Trucking har i dag 500 ansatte, og selskapet har hatt en betydelig og lønnsom vekst de siste årene. Omsetningen har økt med 50 prosent siden 2012, og selskapet har god lønnsomhet, opplyser Posten i en pressemelding.

Bring Trucking har sitt kontor i byen Žiar nad Hronom i Slovakia. Selskapet er transportør på internasjonale transporter, og Brings egne internasjonale avdelinger er de største kundene.

– Dette er det største næringslivsarrangementet i Slovakia, så denne prisen er en stor ære for alle oss i Bring Trucking. Dette vil bety mye for kjennskapen og tilliten til merkevaren Bring. Jeg skal skrive en stor takkehilsen til alle sjåførene og medarbeiderne våre, for det er dem dette handler om. Dette gir oss motivasjon til å forbedre oss videre. Vi skal skape resultater som gjør Posten Norge fornøyd, sier daglig leder i Bring Trucking Slovakia, Martin Luptak.

Avtroppende styreleder i Bring Trucking, Jan Volsdal, var til stede på prisutdelingen sammen med Inge Seljeset, som er ny styreleder og leder av det nye forretningsområdet Bring Transportløsninger i Logistikk Norge.

– Prisen er en anerkjennelse til den jobben som er gjort i selskapet over mange år, med Martin i spissen. En stor takk må også rettes til flere av kundene i Bring, som har vært med og bidratt til at utviklingen har vært mulig gjennom god samhandling, sier Jan Volsdal.