EN GANG: Produktsjef Luca Marengo, med ansvar for varebilrangen I Stellantis forteller at en slik lansering er noe som kun skjer en gang i livet. En oppgradering av samtlige varebiler i produktsortimentet.S

Lanserer 12 biler på en gang

ITALIA: Stellantis som står bak hele 14 bilmerker lanserer en komplett oppgradering av alle varebilene.

Publisert

Det er varebilseriene fra Citroen, med Berlingo, Jumpy og Jumper, Fiat med Doblo, Scudo og Ducato, Opel/Vauxhall med Combo, Vivaro og Movano samt Peugeot Partner, Expert og Boxer som nå kommer i nye utgaver. Det vil være små variasjoner mellom de ulike Stellantis-merkene, men vi omtaler her hovedtrekkene i oppgraderingene. Noen av disse bilene vil også komme i utgaver med RAM i grillen i USA, samtidig som avtalen med Toyota fortsetter, og etter hvert vil bli utvidet også til de største modellene.

De nye modellene får salgsstart umiddelbart. Produksjonsstart er rundt årsskiftet og bilene skal være tilgjengelige i alle markeder innen seks måneder.

Felles for alle bilene fra Stellantis er at de vil være 100% oppkoblet innen utgangen av 2023. Det betyr at selskapet kan levere nye tjenester, bilene kan få software oppgraderinger uten å måtte på verksted. Selskapet lanserer 2. generasjon av batterielektrisk teknologi, med virkning innen utgangen av 2023. Alle BEV-modellene får mulighet for en ePTO som vil kunne gi strøm til utstyr på bilen i 17-minutter. Samtlige biler vil ha minimum 18 ADAS-systemer.

Vi kommer tilbake med mer detaljer og ett førsteinntrykk av de nye modellene.

Powered by Labrador CMS