Konsernsjefene Daniel Kjørberg Siraj i Obos og Tone Wille i Posten ser fram til samarbeidet om å plassere ut pakkebokser,

Setter ut 1000 pakkebokser

Posten skal sette ut pakkebokser på tusen steder over hele landet det neste året, og dermed gjøre netthandelen enklere.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Posten har inngått et samarbeid med boligselskapet Obos for å teste hvordan pakkeboksene kan gjøre hverdagslogistikken enklere i borettslag, sameier og på kjøpesentre.

- Samarbeidet med Obos vil gi oss kunnskap om hvordan vi kan gjøre pakkeboksene mest mulig attraktive både for avsender, mottakeren og eieren av stedet boksen står. Det vil også gi nyttig erfaring i driften av pakkeboksene, påpeker konsernsjef i Posten, Tone Wille i en pressemelding.

 Det planlegges allerede utplassering av pakkebokser i samarbeid med Obos på Fornebu i Bærum og Kværnerbyen i Oslo.

I løpet av høsten vil Posten finne til sammen tusen gode plasseringer over hele landet for å utplassere pakkebokser. Det vil skje både i byer og tettsteder, og i mer grisgrendte strøk. 

I løpet av høsten vil Posten finne tusen gode plasseringer over hele landet for å utplassere pakkebokser. Det vil skje både i byer og tettsteder, og i mer grisgrendte strøk. Pakkeboksene har gode digitale løsninger. En app varsler når pakken er kommet, og brukes også til å åpne luken slik at mottakeren kan ta med seg sendingen.

- De tusen stedene som får nye pakkebokser vil gjøre at Posten blir enda mere tilgjengelig både i sentrale strøk og i distriktene. Vi vil blant annet samarbeide med borettslag og andre interessenter for å finne egnede steder å plassere boksene, sier  Wille

Powered by Labrador CMS