Aarland hedret med æresmedlemskap

Rolf Aarland, avtroppende markeds- og logistikkdirektør i Trondheim Havn IKS,er utnevnt til æresmedlem i Logistikkforeningen.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Utnevnelsen fant sted under lørdagens festmiddag på Røroskonferansen. I jurybegrunnelsen heter det:

"Rolf Aarland er en av foreningens virkelige pionérer. Han er en av de 17 som deltok på stiftelsesmøtet til Trøndelag den 15 mai 1975, og den eneste av de som fortsatt er aktiv i foreningen.

Han har i alle årene bidratt aktivt i foreningen, og spesielt mot Røroskonferansen.

I tillegg til dette har han vært en markant personlighet i bransjen i både norsk og midt- norsk sammenheng. Dette engasjementet var også avgjørende da han ble tildelt Moderne Transports logistikkpris i 2006.

Han er prosjektansvarlig for regionhavn Orkanger, med et stort og ekte engasjement. Han har jobbet aktivt for å koble aktørene i næringen, og har vært en mye brukt ressurs i tenkningen rundt godsterminal- og logistikknutepunkt for Midt-Norge. Han har også vært sentral i utviklingen av konferansen Transport og Logistikk på Gardermoen, hvor han har representert havnenæringen.

Rolf har vært leder av juryen for Trøndelagsavdelingens Logistikkpris siden 2002.

Etter vår vurdering har Rolf Aarland utvilsom gjort en ekstraordinær innsats for bransjen og Logistikkforeningen.no gjennom flere tiår."

 

Powered by Labrador CMS