To biler, en Volvo FH 650 og en Scania R 650, sto klare med spesialdesignet jubileums-dekor da Ørland Transports jubileumsfølge besøkte Italia i pinsehelgen.
To biler, en Volvo FH 650 og en Scania R 650, sto klare med spesialdesignet jubileums-dekor da Ørland Transports jubileumsfølge besøkte Italia i pinsehelgen.

Bursdagspresangen sto i Italia

Ørland Transport i Sandnes slo seg på brystet og arrangerte jubileumstur til Italia i pinsehelgen.

Publisert

Foruten hyggelig sosialt lag med nydelig mat og vin kunne gods- og fraktselskapet hente to nye biler.

Det var Ørland Transports egen bursdagspresang i anledning selskapets 90-årsjubileum.

Sist fredag stengte de dørene og tok med 190 ansatte med følge på flytur til Italia, en jubileumstur som blant annet omfattet besøk til Bologna og Venezia.

Til stor overraskelse

Ved ankomsten til Vingården og hotellet sto to splitter nye biler, en Volvo FH 650 og en Scania R 650, spesialdesignet med jubileums-dekor. Denne overraskelsen var det bare en håndfull som visste om.

Bilene fraktes med bil og båt fra Bologna til Sandnes i løpet av en til to uker.

Nye betonglastere

Og ikke nok med det; Ørland har også investert i to nye betonglastere, og som ankommer omtrent samtidig med bilene.

Godt rustet for fremtiden

Daglig leder Kjell Haugland i Ørland Transport forteller til At.no om en svært vellykket tur med 165 ansatte fra Ørland og 25 fra Merkesdal.

Nylig ble som kjent en ny og slagkraftig transportaktør i Sør-Norge etablert. Et av Stavanger-distriktets eldste og største transportfirma, Ørland, slo seg sammen med Merkesdal Transport etter flere års samarbeid.

JØS AS har kjøpt alle aksjene i Merkesdal Transport, men begge selskapene vil bli drevet videre som to selvstendige selskap med JØS AS som morselskap.

Haugland legger ikke skjul på at gods- og transportselskapet står godt rustet for fremtiden etter sammenslåingen av to slagkraftige transportører i Rogalandsregionen.

– Hvis alt går som planlagt går vi en lys fremtid i møte, når vi nå skal føre 90 års virksomhet videre, sier Haugland.

Parhester

Han er også styremedlem i Norges Lastebileier-Forbund (NLF), og har ledet Ørland Transport AS siden 2000.

Haugland leder i dag et selskap med rundt 190 millioner kroner i omsetning, og regner med å passere 200 millioner kroner i år. Ørland Transport har 165 ansatte, 128 sjåfører og over 130 biler; semitrailere og lastebiler.

Merkesdal Transport AS har over 30 års erfaring med levering av transporttjenester, spesielt mot olje & gas næringen.

Selskapet ble etablert av Ole Merkesdal i 1984 og ble et as i 1985. I dag har Merkesdal Transport hovedkontor i Mekjarvik, Randaberg og en avdeling på Mongstad Sør.

Powered by Labrador CMS