Jostein Biti medlem nummer 5000

Nylig kunne Volvo Trucks i Norge feire medlem nummer 5000 i Volvo Sjåførklubb Norge.

Publisert Sist oppdatert

Jostein Biti (31) fra Kautokeino er også to ganger EM-mester og fem ganger NM-mester i snøscootercross.

Møtte Volvo-karavanen

Når han fikk høre at Volvo-karavanen skulle besøke Alta, var han ikke sen om å stille opp for å prøve flaggskipet, Volvo FH16 750.

- Ærru gæærn, klart jeg måtte få prøve ”the strongest there is”, sier han smilende.

Ved denne anledningen meldte han seg inn i Volvos sjåførklubb. Og at han ble medlem nummer 5000, synes han er helt fabelaktig.

Fabelaktig utvikling

Volvo Trucks etablerte Volvo Sjåførklubb Norge i 2011. I gjennomsnitt har det meldt seg inn over seks medlemmer daglig i disse to årene.

 

- Dette er både overraskende og gledelig og ikke minst fabelaktig, kommenterer Torstein Magelssen, som var initiativtaker og som er ansvarlig for Volvos sjåførklubb i Norge.

- Wist Last og Buss AS i Trondheim, hadde startet en lokal sjåførklubb, og vi på sentralt hold syntes dette var en så god ide, at vi adopterte den trønderske ideen og satte den inn i en nasjonal setting. To år senere har vi passert 5000 medlemmer og antallet stiger stadig.

Skal utvikles

- I tillegg til de tjenestene vi i dag tilbyr ved et medlemskap, ønsker vi å utvikle Volvos sjåførklubb ytterligere. I desember i år, skal vi sette oss ned for å finne frem til flere gode fordeler for våre medlemmer. Vi ønsker også at våre forhandlere i økende grad benytter medlemsmassen til spesialtilbud lokalt, eller til å lage lokale arrangement for «sine medlemmer». Det kan komme noen overraskelser på vårparten i 2014, forteller en entusiastisk Torstein Magelssen.

 

 

Powered by Labrador CMS