Klatrende minitruck

Når du har lastet bilen, klatrer trucken på egenhånd inn etter lasten.

Publisert

Attack Climber 500 er navnet på en ny serie jekketraller som med elektrisk motor løfter seg selv inn i bilen eller opp på lasteplanet. Den mobile mini-trucken sørger for at én person kan påta seg større transportoppdrag, skriver forhandleren wee.no i en pressemelding.

Tekniske data Attack Climber 500

Modeller: 3

Mastehøyde: 80-130 cm

Bredde: 78 cm

Lengde gaffel: Max 165 cm

Egenvekt: 245 kg

Kapasitet: 500 kg

Pris: 23.000 til 26.000 + mva

Importør: Wee.no

Når paller eller annen last er løftet inn i bilen, hever Attack Climber seg selv inn i kjøretøyet ved hjelp av den elektriske motoren. Attack Climber passer dermed fint til lasting av tilhengere, varebiler eller lastebiler uten bakløfter.

– Med en løftekapasitet på opptil 500 kg blir Attack Climber 500 et svært praktisk redskap både for store og små transportenheter i flere ulike bransjer. En klatrende jekketralle sparer ikke bare operatøren for tunge løft, men gjør det også mulig å drive en mindre transportenhet helt på egenhånd, sier daglig leder i Wee.no, Rune Wee.

Attack Climber kommer i tre størrelser, med løftemaster på enten 80, 100 eller 130 cm høyde. Jekketrallen er utstyrt med elektrisk motor for løft på 800 W, har en bredde på 78 cm og en maksimal gaffellengde på 165 cm. Attack Climber veier 245 kg inkludert batteri.

Her kan du se hvordan trucken fungerer: