En overlevering av en Volvo FH markerte at Giretka Logistics nå har 7000 lastebiler. Fra venstre: Mindaugas Paulauskas (transportsjef hos Girteka Logistics), Jarkko Aine (adm. direktør hos Volvo Trucks Litauen) og Kristian Kaas Mortensen (leder for strategiske partnerskap hos Girteka Logistics).

Girteka har nå 7000 lastebiler

I dag er vi i stand til å ansette og sette i trafikk 100 nye lastebilsjåfører hver uke, sier Mindaugas Paulauskas, transportsjef hos Girteka Logistics.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Girteka logistics har vokst fra å ha 2900 lastebiler i 2016 til å ha 7000 stk. i 2019. Flesteparten av dem er Volvo FH-er.

Innen 2021 skal selskapet ha  10.000 lastebiler og 20.000 sjåfører, med Volvo som nøkkelpartner.

- Som en av toppspillerne i europeisk lastebilbransje, ser vi størrelse og prosesskvalitet som en av våre fordeler. Vi skal fortsette å vokse raskere enn våre konkurrenter. I dag er vi i stand til å ansette og sette i trafikk 100 nye lastebilsjåfører hver uke, sier Mindaugas Paulauskas, transportsjef hos Girteka Logistics. 

Det var naturlig nok en Volvo FH som ble brukt til å markere at selskapet nå har 7000 lastebiler.

- Vi er stolte over at en ny Volvo FH ble den 7000-ende lastebilen hos Girteka Logistics. Dette er et bevis på vårt langsiktige samarbeid der vi leverer lastebiler med lavt drivstofforbruk, god sjåførkomfort og servicesupport som gir bedre avkastning og en bærekraftig fremtid for et av Europas største veitransportselskap, sier adm. direktør Roger Alm i Volvo Trucks.

Powered by Labrador CMS