Et samarbeid mellom Girteka Logistics og SAP skal etter planen forenkle og automatisere komplekse logistiske prosesser, samt øke nøyaktigheten og effektiviteten i Girteka Logistics transporttjenester.

Girteka Logistics og SAP inngår samarbeid

Samarbeidet berører alle Girteka Logistcs' 18.000 ansatte i Europa og SUS-området.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Programvare-selskapet SAP har inngått ett samarbeid med Girteka Logistics. Som en del av en ambisiøs vekststrategi frem mot 2025, ønsker Girteka Logistics å digitalisere sin virksomhet ved hjelp av SAPs tekniske plattform og bransjetilpassede løsning for transportfirmaer.

Samarbeidet berører alle Girteka Logistcs' 18.000 ansatte i Europa og SUS-området. Det digitale rammeverket omfatter SAPs løsninger innen blant annet økonomi, prising, kontrakt- og ordrehåndtering, underleverandører, lager- og utsendelseshåndtering, samt kundeservice. De standardiserte og fullt integrerte løsningene skal «forenkle og automatisere komplekse logistiske prosesser, samt øke nøyaktigheten og effektiviteten i Girteka Logistics transporttjenester».

Maksimere avkastning

- Våre kunder ønsker å maksimere sin avkastning ved å samarbeide med større og mer avanserte logistikkleverandører. Girteka Logistics trapper opp for å imøtekomme markedets voksende etterspørsel etter transparens og effektivitet når det gjelder transport av store mengder av varer til konkurransedyktige priser. Samtidig bistår vi våre kunder med å levere en utmerket opplevelse til sine sluttkunder, sier Edvardas Liachovičius, administrerende direktør hos Girteka Logistics.

- Redefinerer transportbransjen

- Girteka Logistics redefinerer transportbransjen. Med SAP som strategisk partner kan vi nå øke forretningsproduktiviteten og effektivisere våre interne prosesser, samtidig som vi legger grunnlaget for høy transportkvalitet for våre kunder. Sammen med SAP akselererer vi digitaliseringsreisen for transportbransjen, sier Martynas Sarapinas, CIO hos Girteka Logistics.

- SAP vil sette sitt preg på fremtidens logistikk ved hjelp av innovasjon og teknologi, samt være en katalysator for nye strategiske digitale transporttjenester i Europa. I opplevelsesøkonomien er det ikke lenger tilstrekkelig å flytte objekter fra A til B. Transportfirmaer har en avgjørende rolle for å sørge for dataintegrasjon, ved å se sammenhenger og samle data fra hele verdikjeden. Sammen kan vi vise vei, sier Brian Duffy, President EMEA North hos SAP. 

Powered by Labrador CMS