TT-sjef Geir A. Mo

NLFs adm. direktør, Geir A. Mo, er ny styreleder i Trygg Trafikk.

Publisert Sist oppdatert

Mo som overtok styreklubba på medlemsorganisasjonens landsmøte mandag betraktes som en faglig sterk skikkelse, og et viktig knutepunkt innen trafikksikkerhet siden han representerer lastebileiere og yrkessjåfører.

Opinionspåvirker

Trygg Trafikks valgkomite fremhever også lastebilgeneralens erfaring som aktiv opinionspåvirker, både innad i egen organisasjon og utad mot andre trafikantgrupper. Hans arbeid for å fremme blant annet NLFs interne trafikksikkerhetsprosjekt Dugnad for færre skader, nevnes blant annet. I tillegg er han kjent for å sette trafikksikkerhet på dagsordenen i mange ulike fora. Valgkomiteen har også merket seg hans arbeid for NLFs Transportørpris for å sikre transportkjøper kvalitet på tjenester.

Tillit

– Først og fremst er jeg glad over å bli vist en slik tillit. Rollen som styreleder i en av Norges mest slagkraftige, stødige og omdømmesikre medlemsorganisasjoner krever positiv innsats. Det vil jeg mer enn gjerne bidra med. Aktivt trafikksikkerhetsarbeid er avgjørende for et trygt levemiljø, sier den nye TT-sjefen, Geir A. Mo.

Powered by Labrador CMS