Topptung transportkonferanse

Hva har statsråd Jon Georg Dale, statsråd Anniken Hauglie, Hadia Tajik (A), Erlend Wiborg (Frp) i arbeids- og sosialkomiteen, statssekretær Tommy Skjervold (Frp) i Samferdselsdepartementet og vegdirektør Terje Moe Gustavsen til felles?

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jo, de har bekreftet deltagelse på NLFs Transportkonferanse 2019 den 18.-19. januar.

NLF melder at dette sikrer at konferansen på Holmen Fjordhotell i Asker blir minst like innholdsrik som i 2018, og kanskje enda mer aktuell enn noensinne etter et år med både politiske gjennomslag og frustrasjoner for transportnæringen.

– Vi har straks tilbakelagt et av de mest spennende årene innen transportpolitikk, og 2019 tegner til å bli vel så interessant, forteller NLF-direktør Geir A. Mo.

Det fantes knapt ledige seter da NLF avholdt transportkonferansen på Holmen Fjordhotell tidligere i år. Programmet for 2019 tegner til å bli vel så interessant. Foto: Stein Inge Stølen.

Trekkplastre

Ett av trekkplastrene for konferansens politiske del, er en debatt hvor arbeidslivskriminalitet i transportnæringen står i sentrum.

– Det har skjedd store endringer i hvordan myndighetene angriper disse problemstillingene, og det er varslet enda større sanksjoner mot useriøse aktører i fremtiden. Det er ikke et sekund for tidlig, med tanke på alle avsløringene som har kommet det siste året. Vi tror derfor debatten blir svært spennende, sier NLF-direktøren.

I tillegg er det store muligheter for at det annonseres både en og to større NLF-nyheter under konferansen.

Som i 2018 vil også Transportkonferansen 2019 bli ledet av «bilhodet» Jan Erik Larssen.

Frist for påmelding er innen 9. januar.

Powered by Labrador CMS