Varsellysene kan enkelt monteres på trucker eller andre kjøretøy, og varsler tydelig omgivelsene rundt om fare.

Nytt varsellys til truck

Norgem AS lanserer et nytt produkt i Norge: Safety Halo- sikkerhetslys fra Ultimate LED.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Norgem AS er spesialister på brann og sikkerhetssystemer og lanserer sikkerhetssystemet Ultimate LED Safety Halo. Dette er et sikkerhetslys som lager en distinkt rød lysstråle rundt arbeidsområde for gaffeltrucker eller anleggsmaskiner.

Med laserlys vil man få klarer og mer definerte varselstriper, som er godt synlig i alle lysforhold.

De absolutt aller fleste ulykker med maskiner på anleggsplasser, terminaler eller lagre, skyldes menneskelig feil. Med Safety Halo håper Norgem å bidra til å redusere denne typer ulykker.

Lysene er ifølge Norgem de sterkeste Red Safety Halo-lysene på markedet med 30 watt per lys og krever ingen vedlikehold når systemet er installert på kjøretøyet.

– Dette er et produkt vi akkurat har tatt inn. Vi har ventet på CE-merkingen på lasersystemet og det fikk vi endelig neste uke, forteller produktsjef Sondre Zakariassen til MT.

– Det er et ufattelig lettvint produkt, som krever lite installasjon og null vedlikehold, legger han til.

Lyssystemet må ikke nødvendigvis monteres på en truck eller maskin for å ha en funksjon, men kan også monteres på faste steder på lageret, for eksempel for å markere en fotgjengerovergang eller et spesielt farlig området.

Laserlyset har den fordelen at den lager en svært distinkt og skarpt lys, som også vil sees tydelig utendørs i sollys, der andre typer lysvarsler kan bli litt for lite lyssterke.

Powered by Labrador CMS