LITEN OG SMIDIG: Ifølge Toyota er det ekstremt kompakte chassisdesignet til denne nye 24-volts elektriske gaffeltrucken gjør den ideell i trange rom og smale ganger.
LITEN OG SMIDIG: Ifølge Toyota er det ekstremt kompakte chassisdesignet til denne nye 24-volts elektriske gaffeltrucken gjør den ideell i trange rom og smale ganger.

Ny Toyota til trange rom og smale ganger

Den nye generasjonen Toyota Traigo24 er laget for lagre der plassen er begrenset.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Toyota Material Handling Europe introduserer sin nye 3-hjuls elektriske gaffeltruck, Traigo24. Trucken er laget for enkle operasjoner i trange rom og smale ganger. Truckene finnes i et utvalg modeller med kapasiteter på 1, 1,25 og 1,5 tonn med løftehøyder på opptil 6,5 meter.

SIKKERHET: Alle Traigo24 elektriske trucker er som standard utstyrt med Toyotas unike System of Active Stability (SAS) som sikrer utmerket gaffeltruckstabilitet ved å beskytte føreren og lasten når han kjører, svinger og løfter.
SIKKERHET: Alle Traigo24 elektriske trucker er som standard utstyrt med Toyotas unike System of Active Stability (SAS) som sikrer utmerket gaffeltruckstabilitet ved å beskytte føreren og lasten når han kjører, svinger og løfter.

– Det er for tiden en sterk etterspørsel etter elektriske motvekstrucker, med ulike krav fra våre kunder, avhengig av lasten som håndteres, arbeidsmiljøet og de riktige energiløsningene, sier Mathias Haeger, Marketing Manager i Toyota Material Handling Norway.

– Enten det er vår nye Traigo80 modell som virkelig lar kundene gå over til elektrisk drift, uten kompromisser på ytelsen ved intensiv bruk. Eller vår nye kompakte Traigo24-modell som gjør det enkelt for kunder i kompakte arbeidsområder. Vi er i stand til å møte alle behov, forteller Haeger i en pressemelding.

Kompakt + komfort

Chassiset på den nye 24-voltstrucken er veldig kompakt, og er ifølge produsenten ideell i når plass er mangelvare. For å sørge for at føreren har det komfortabelt, selv om trucken er liten og smidig, har Toyota jobbet med å forbedre førermiljøet. Det redesignede nedre dashbordet bidrar til bedre sikt, og det er mer plass til førerens føtter, med ny pedallayout og en vippbar rattstamme med posisjonsminne. I tillegg kan førerne velge mellom en rekke kontroller som passer best til deres kjørestil: minispaker, en multifunksjonskontrollenhet eller standardspakene på førersiden.

Videre gir det integrerte displayet viktig driftsinformasjon innen løftehøyde, lastvekt og mastposisjon.

Den elektriske 24-voltstrucken er tilgjengelig med litiumbatterier, eller tradisjonelle bly-syre-batterier. Et utvalg av intelligente energipakker er tilgjengelig, basert på litiumbatterier med høy energitetthet fra Toyota Material Handling. Dette gir maksimal energieffektivitet samtidig som CO₂-utslipp og energikostnader reduseres.

Inn i familien

Det nye utvendige designet gir Traigo24 et «familiepreg» i tråd med Traigo48 og nye Traigo80, som er en del av Toyotas elektriske serie. Både vernet og motvekten har blitt redesignet for å optimalisere materialhåndteringen i kompakte arbeidsområder.

Toyota Traigo24 vil være tilgjengelig som en tilkoblet smart truck, som lar deg overvåke og forbedre driften når det gjelder sikkerhet, produktivitet og kostnadseffektivitet. Noen funksjoner som er tilgjengelige med I_Site flåtestyringssystem er: PIN-kode/Smart Access, som gjør at kun autoriserte førere kan aktivere trucken. En annen I_Site-funksjon er sjekk før bruk (lovpålagt daglig kontroll), som lar føreren starte opp gaffeltrucken først etter å ha svart på en rekke spørsmål som sikrer at trucken er pålitelig og sikker å betjene.

Denne nye 24-voltsmodellen tilbyr også en rekke alternativer for å øke produktiviteten og effektiviteten i materialhåndtering. To nye master er lagt til den nye Traigo24-modellen, FV- og FSV-mastene, som begge øker sikten på gaffelspissene for økt produktivitet, men som også gjør det mulig å manøvrere under lavt tak.

Powered by Labrador CMS