Still samler sin drift i Norden i ett selskap. Her fra fabrikken i Hamburg.

Ny nordisk satsing fra Still

Fra februar laserte Still en ny nordisk salgs- og serviceorganisasjon, ledet av én direktør i Norden, og blir dermed den første store truckleverandøren som har en slik organisering.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Den nordiske kunden har nå én partner å samarbeide med, framfor ulike leverandører i ulike land med landtilpassede løsninger. Med et felles ledelses-, administrasjons- og IT-system kan STILL skreddersy kundeløsninger innen optimalisering av truckflåten, dele kostnader og dermed skape en vinn-vinn-situasjon gjennom partnerskapet, skriver selskapet i en pressemelding.

Still sentralt overtok i fjor Still-selskapet i Finland, slik de gjorde i Norge da de overtok Andersen Truck i 2016. Selskapet ser sentraliseringen som en logisk videreføring av dette.

TRÅLER MARKEDET: Reke Salievski er administrerende direktør for Stills satsing i Norden.

- Gjennom etableringen vil Stills egen salgs-, service- og administrasjonsorganisasjon, som er den første i Norden innen gaffeltruckindustrien, inkludere datterselskaper i Sverige, Danmark, Norge og Finland, og vi fortsetter å videreutvikle våre ambisiøse mål på det nordiske markedet, sier Still GmbHs CSO, Thomas A. Fischer.

Reke Salievski er nyutnevnt administrerende direktør i STILL Sverige, STILL Danmark, STILL Norge og STILL Finland.

- Vi har gjennom årene utviklet oss innenfor våre fire nordiske datterselskaper for å etablere Nordens første intralogistikkspesialist, med en felles nordisk organisasjon og samarbeid over landegrensene. Hensikten er å intensivere samarbeidet mellom de nordiske landene, skape synergier, øke kundetilfredshet på markedet, og møte morgendagens kunder allerede i dag. Denne nye salgs-, service- og administrasjonsorganisasjonen garanterer ikke bare den fortsatte utviklingen av STILLs merkevare, men også økt kundeservice til den eksisterende STILL-kundebasen i Norden, sier Salievski.

Powered by Labrador CMS