MER Å SELGE: Hesselberg-direktør Kai Paulshus poserte villig på en Manitou-maskin da vi møtte ham på maskinutstillingen Samoter i Italia nylig.Foto: Bjørn E Eriksen

Manitou til Hesselberg

NYTT AGENTUR: Hesselberg Maskin har overtatt salg av Manitou, og skal selge både lifter og gaffeltrucker fra det franske merket.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hesselberg Maskin er blitt eneforhandler av maskingiganten Manitou, og tar dermed over merket fra Norman Olsen Maskin.

Markedsfordelingen til Manitou har sin hovedvekt på bygg- og anlegg, landbruk og industri. Hesselberg Maskin vil kunne tilby et stort utvalg av Manitoumaskiner, fra teleskoplastere til lift og påhengstrucker.

Trucksalget skal holdes adskilt fra Hesselberg Truck, som er norsk forhandler av Linde gaffeltrucker, forteller administrerende direktør i Hesselberg, Kai Paulshus til MT.

- Vi kommer til å ha en helt egen avdeling som skal selge Manitou, og slik det ser ut nå blir den etablert i Larvik. Salget av Manitou og Linde kommer til å være helt adskilt, sier Paulshus.

Manitou er et franskeid selskap med lang historie å vise til. Med over 700.000 solgte maskiner fordelt over hele verden. Spesielt er de store på teleskoplastere og lifter.

- Manitou er markedsleder i verden på teleskoplastere og lift. Og ikke minst er Manitou et premiumsmerke som vi ønsker å identifisere oss med, sier Paulshus.

Hesselberg Maskin søker nå etter mekanikere og selgere til merkene Manitou og Bomag. Bomag er produsent av asfalteringsutstyr og er også et nytt agentur for Hesselberg Maskin.

Powered by Labrador CMS