PostNords Lars Smith er både ydmyk og avslappet som ny Futurum-general. Foto: Per Dagfinn Wolden
PostNords Lars Smith er både ydmyk og avslappet som ny Futurum-general. Foto: Per Dagfinn Wolden

Sparker i gang Futurum på Ullevaal

PostNords strategiansvarlig Lars Smith er «fit for fight» og sparker i gang Futurumkonferansen 2017 på Ullevaal Stadion 28.-29. mars.

Publisert

– Så nå er alt klappet og klart for debuten som Futurum-general, og til å lose oss gjennom et program med høyt faglig innhold?

– Ja uten tvil. Vi er klare for et interessant program med spennende foredragsholdere som NHO-sjef Kirsten Skogen Lund, sjeføkonom i Svedbank Harald Magnus Andreassen, PostNords egen adm. direktør Robin Olsen, samt noen internasjonale fargeklatter, sier Smith.

Han trekker også frem Tim Jørnsen, fersk sjef for PostNords forretningsområde eCommerce & Logistics og medlem av PostNords konsernledelse, Group Executive Team.

Jørnsen har bred erfaring som konserndirektør for Posten Norges/Brings nordiske logistikkvirksomhet utenfor Norge samt adm. direktør for Palletways Europe og UPS Norden.

Passer inn

Ifølge den nye Futurum-generalen vil Jørnsen gli naturlig inn i årets tema: digitalisering og fremtidens kundeopplevelse.

– Vi blir nok vitne til et litt annerledes Futurum i ny drakt. Epoken med den tradisjonelle årlige sjøreisen med Color Magic til Kiel er over, når vi nå trekker arrangementet på land og til Ullevaal Stadion. Men vi blir fortsatt en arena for faglig påfyll, inspirasjon og erfaringsutveksling, understreker Smith.

Spiller hverandre gode

– Det handler om stadig å tenke nytt. Gjerne litt utenfor boksen. Et nettverk er en sosial arena for refleksjon og interaksjon, og hvor vi spiller hverandre bedre, sier Smith og inviterer til nok en solid nettverkssamling med søkelys på utviklingen av morgendagens transport- og logistikkløsninger på Ullevaal Stadion 28.-29. mars.