”Hagen hos Kloppen”. Kommunikasjons- og markedsdirektør Ole A. Hagen legger de siste detaljene i Futurum-programmet sammen med programleder og konferansier Solveig Kloppen.

"Hagen hos Kloppen"

Hagen har vært hos Kloppen for å legge siste hånd på Futurum-konferansen 2019.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kommunikasjons- og markedsdirektør Ole A. Hagen i PostNord legger nå de siste detaljene i Futurum-programmet sammen med programleder og Futurums konferansier, Solveig Kloppen.

Stjerne-galleri

Her er det en rekke profilerte foredragsholdere som skal på plass, som bl.a. CTO hos Amazon, Dr. Werner Vogels, NHOs adm. direktør, Ole Erik Almlid, Linda Helleland (H) fra Stortingets næringskomité, Lise Klaveness, direktør elitesatsing NFF, advokat, ekspert-kommentator og tidl. landslagsspiller i fotball, Johan Kaggestad og Christian Paasche fra TV2 og PostNords adm. direktør, Robin Olsen.

Dag 2 samarbeider Futurum-konferansen med Oslo Business Forum. Det åpner for en rekke av verdens ledende foredragsholdere, som bl.a. Kjell Nordstrøm, Nancy Giardino, Richard Quest m.fl.

Interaksjon

- Vi håper og tror at vi med dette strekker oss enda litt lenger for å skape en interessant arena, for faglig påfyll og interaksjon med det norske næringslivet. Ved å legge arrangementet til X Meeting/Moxy utenfor Lillestrøm med nærhet til Gardermoen får vi enda bedre logistikk-/transport for foredragsholdere og deltakere.

Powered by Labrador CMS