Mr. Futurum kaster loss

- Vi kaster loss med Color Magic for årets høydepunkt og en av bransjens viktigste møteplasser.

Publisert Sist oppdatert

Mr. Futurum, Guttorm Sand, inviterer nok engang til store opplevelser på PostNords Futurum-konferanse, og ikke minst, til utveksling av erfaringer og tanker.

24. – 26. april settes fokus på tema som: "Skyer i horisonten får konsekvenser og gir muligheter" og "Hvilke trender avgjør fremtidens logistikk?"

Futurum-nettverket gir en unik mulighet til å være med på utviklingen av morgendagens transport- og logistikkløsninger sammen med PostNord.

- I Futurum spiller vi hverandre bedre, gjennom et nettverk av håndplukkede kunder. Tanken er at deltakerne aktivt skal bidra til utviklingen av bedre produkter og tjenester. Vi i PostNord ønsker en tett dialog med våre strategisk viktigste kunder. På den måten avdekker vi framtidige behov, og ikke minst, vi finner sammen fram til hvordan vi kan imøtekomme disse behovene. Dette kommer naturligvis våre kunder til gode, understreker Guttorm Sand.

Futurum som plattform

Futurum er et sparrings- og refleksjonssted som aktivt bygger opp under det å være i forkant i utviklingen av standardiserte transport- og logistikkløsninger.

- Handelsmønsteret endres med lynets hastighet. Derfor trenger vi en konferanse spekket med fag.

PostNords Guttorm Sand er ildsjelen bak Futurum-suksessen. Sand topper laget med kunnskapsrike og løsningsorienterte foredragsholdere av høy standard, og som bidrar til å utvikle nye og mer konkurransekraftige logistikkløsninger.

 - Den årlige Futurum-konferansen samler mellom 150 og 200 deltagere, og har vært en suksess fra første stund, sier Sand som etablerte nettverket for strategiske kunder i 2004.