Kleppan ny daglig leder i Forlaget Last og Buss. Jarle Kleppan startet i sin nye jobb 24. august 2020. Han var tidligere salgsdirektr for Caterpillar i Pon Equipment. Foto: Forlget Last og Buss

Kleppan ny daglig leder i Forlaget Last og Buss

Jarle Kleppan startet i sin nye jobb 24. august. Han var tidligere salgsdirektør for Caterpillar i Pon Equipment.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter 13 år i sjefsstolen har Kjersti Lillehagen overlatt ansvaret for driften av Forlaget Last og Buss til Jarle Kleppan fra 24. august. Han kommer fra stillingen som salgsdirektør for Caterpillar i Pon Equipment og har lang erfaring fra service- og maskinsalg.

- Rart, likevel gledelig å avslutte yrkeskarrieren i Forlaget Last og Buss. Tiden var nå inne for å overlate ansvaret til yngre krefter, sier avtroppende daglig leder, Kjersti Lillehagen. - Det har vært en god utvikling og mange spennende år i en bransje jeg er veldig glad i.

- Dette er en ny rolle, i en bransje som er spennende og utfordrende i forhold til den utviklingen som skjer i bilmarkedet om dagen, sier Jarle Kleppan. - Jeg gleder meg til å møte kundene og bransjen fremover. Vi skal gjøre forskrifter og regelverk enda mer tilgjengelig for brukerne, samt utvikle nye produkter for bransjen.

Powered by Labrador CMS