Ny toppsjef hos Ford Motor Norge

Per Gunnar Berg tar over som Ford-sjef i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Etter tre år som adm. direktør for den norske Ford-importøren er Steve Kimber utnevnt til en posisjon i ledelsen i en annen Ford-region innenfor den globale Ford-organisasjonen og forlater dermed Norge om kort tid. Som ny administrerende direktør i Ford Motor Norge har Ford Europa utnevnt selskapets salgsdirektør Per Gunnar Berg.

Berg er 42 år og har tilbrakt mesteparten av sine yrkesaktive år i Ford-systemet i og utenfor Norge.

Blant annet var han i flere år distriktssjef og leder for forretningsutvikling for Ford i Sverige, Danmark og Norge før han kom tilbake til den norske Ford-organisasjonen i 2004 først som direktør for servicemarkedet og deretter som salgsdirektør.

- Det er med stor entusiasme jeg tar fatt på oppgaven med å videreføre vår plan, sier Berg i en kommentar til utnevnelsen.

– Vi har lagt en offensiv og langsiktig vekstplan både i Norge, Europa og globalt som stiller store krav til oss som arbeider med Ford, men jeg vet at våre forhandlere, deres ansatte og staben her i Ford Motor Norge har vinnerviljen, evnen og lysten som skal til for å få jobben gjort og nå målene vi har satt oss.