Her er prisene på nye Connect

VALENCIA (MTlogistikk.no): Ford har fastsatt prisene på den nye Connect-serien.

Publisert Sist oppdatert

MTlogistikk.no er på plass i Spania og kjører de nye bilene. Dessverre er det sperrefrist på kjøreopplevelsen men vi kan røpe så mye som at det er store forandringer fra de gamle Connectene og at førsteinntrykket er meget positivt.

Connect-serien består av personbilen Tourneo Connect i kort versjon og Grand Tourneo Connect i lang versjon med henholdsvis 5 og 7 seter og skyvedører på begge sider.

Varebilen Transit Connect kommer også i kort og lang versjon og har varerom på henholdsvis 2,9 og 3,6 kubikkmeter og maksimal nyttelast på 1000 kg.

Varebilen har et motorprogram som består av en 1.6-liters TDCi dieselmotor i tre effektversjoner og en 1.0- og 1.6-liters EcoBoost bensinmotor på 100 og 150 HK.

Den rimeligste varebilen med utstyrsnivå Ambiente og 1,6 liters dieselmotor med 75 hk og femtrinns girkasse har en prislapp på kr. 186.300. Bare en tusenlapp dyrere er versjonen med med 100-HK EcoBoost, motoren som to år på rad er kåret til «Årets Internasjonale motor».

- Reaksjonen både fra media og kunder som har studert de to nye modellene er meget positive, forteller Steve Kimber, administrerende direktør for Ford Motor Norge.

- Ikke minst høster utseende mye ros som moderne og attraktiv og virkelig profilerende for dem som bruker kjøretøyene i næring. Vi får også mange komplimenter for kjøretøyenes funksjonalitet som lavt drivstofforbruk, god plass, kvalitet og alt det teknologiske utstyret som er tilgjengelig, sier Kimber.

Den rimeligste personbilvarianten med Tourneo Connect vil koste 253.900 kroner med samme spesifikasjoner som den rimeligste varebilen.