SAS Cargo flyr mot nye høyder med ny sjef ved spakene.

Sjefs-skifte i SAS Cargo

Leif Rasmussen forlater sjefsstolen i SAS Cargo Group A/S ved utgangen av desember.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I nærmere 40 år har han vært både President og CEO i SAS, hvorav 11 år som konsernsjef i SAS Cargo.

Leif Rasmussen forlater sjefsstolen i SAS Cargo Group etter nærmere 40 år i SAS.

Max Knagge, salgssjef for flyselskapets amerikanske marked, overtar som adm. direktør i SAS Cargo etter Leif Rasmussen 1. januar 2021.

Konsernsjefen er imponert

Konsernsjef Kjetil Håbjørg i SAS sier at han er imponert over og utrolig takknemlig for jobben Leif Rasmussen har gjort for SAS Cargo.

Håbjørg er samtidig svært tilfreds med å få Max Knagge som ny sjef for cargo-selskapet.

- Jeg er sikker på at Knagge vil bygge videre på SAS Cargos historie og fortsette å utvikle selskapets rolle som en viktig leverandør av kritisk transportinfrastruktur, globalt så vel som i Skandinavia, sier Håbjørg.

SAS Cargo har utviklet seg til en sentral aktør innen skandinavisk infrastruktur i løpet av det siste tiåret, og har tatt en strategisk og ledende bransjerolle innen digital transformasjon.

Ved å spille en sentral rolle under Covid-19-pandemien med å sikre transport av medisinsk utstyr, varer og last over grenser, har SAS Cargo støttet samfunnet i den største krisen i moderne tid.

Max Knagge blir ny sjef for godsflyvningen i SAS Cargo.

Globale SAS Cargo

SAS Cargo Group A/S er last- og logistikkgrenen i Scandinavian Airlines (SAS). Etter å ha administrert lastekapasiteten i hele SAS-nettverket siden etableringen i 1946, ble SAS Cargo etablert som et uavhengig og heleid datterselskap til SAS i 2001.

SAS Cargo er det ledende luftfartsselskapet til, fra og innen Skandinavia, og tilbyr lastekapasitet mellom de tre viktigste knutepunktene København, Oslo og Stockholm, samt på 125 destinasjoner i Europa, USA og Asia. Virksomheten suppleres med sitt omfattende lastebilnettverk.

Fra sin hovedbase på Københavns lufthavn topp-prioriterer SAS Cargo sikker transport av temperaturfølsomme produkter.

Powered by Labrador CMS