Christian Flatum (t.v.) og Morten Würgler.
Christian Flatum (t.v.) og Morten Würgler.

Nye ledere i Schenker AS

- Air & Ocean med Oil & Gas/Prosjekt har gjennom flere år levert sterke utviklingsresultater og den veksten skal fortsette, sier de nye lederne Morten Würgler og Christian Flatum med henholdsvis 10 år og 5 års fartstid i selskapet.

Publisert

Morten Würgler har bred erfaring innen flyfrakt fra først DSV i Danmark, Houston, TX og Kristiansand. Fra 2008 har han jobbet i Schenkers norske virksomhet. Han har speditørutdanning og høyere teknisk- og handelseksamen fra Danmark.

Christian Flatum har siden 2011 arbeidet i Air & Ocean med salg, sist som Head of Sales A&O. Han har i tillegg flere års driftserfaring fra DSV innen sjøfrakt og har også en Bachelor fra BI med spesialisering i logistikk.

Viktigst i 2018

Schenker Ocean etablerer i år det nye driftssystemet «Tango». - En god implementering av dette vil være avgjørende for virksomheten i 2018. Tango gjør at vi må jobbe på en annen måte enn tidligere, sier Würgler og fortsetter:

- General Cargo, som omfatter Schenkers kontorer i Trondheim, Bergen, Stavanger og Gardermoen, skal sammen med salg og drift jobbe med produktutviklingen og få til enda flere kundetilpassede løsninger. I tillegg skal vi fortsette vår sterke utvikling og markedsposisjon innen flyeksport av norsk sjømat til oversjøiske markeder.