MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord vil gå hyppingere innom Kristiansand fra februar.

To nye Fjord Line-ruter

Fjord Line med en ny kveldsavgang mellom Danmark og Norge på ruten Hirtshals-Kristiansand samt en ny innenriks avgang.

Publisert

I tillegg til kveldsavgangen mellom Kristiansand og Hirtshals, styrkes rutetilbudet med en norsk innenriks nattavgang mellom Kristiansand og Stavanger, og videre til Bergen, opplyser Fjord Line.

Oppgraderingen innebærer at Fjord Line nå vil tilby en helårig kveldsavgang mellom Hirtshals og Kristiansand, som er den korteste strekningen mellom Danmark og Norge.

Det er Fjord Lines cruiseferger MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord som vil seile den ekstra kveldsavgangen mellom Hirtshals og Kristiansand. Fra Kristiansand vil skipene seile videre til Stavanger på den nye nattruten innenriks mellom Kristiansand og Stavanger - og derfra videre til Bergen.

– Vi er veldig glade for å kunne styrke Fjord Lines kundetilbud for både passasjerer og fraktkunder med de nye etterspurte avgangene, sier administrerende direktør i Fjord Line, Brian Thorsted Hansen.

I dag seiler Fjord Line nordgående, direkte fra Hirtshals til Stavanger-Bergen. Nå skal skipene seile Hirtshals-Kristiansand-Stavanger-Bergen med den nye kveldsavgangen mellom Hirtshals og Kristiansand, og den nye nattseilasen mellom Kristiansand og Stavanger.

Sydgående forblir ruten som i dag; Bergen-Stavanger-Hirtshals.

De nye avgangene kan bookes fra 1. februar til 7. mai 2024, og igjen fra 2. september til 30. desember 2024. I perioden imellom fortsetter Fjord Line å seile 3-4 avganger daglig mellom Hirtshals og Kristiansand med HSC Fjord FSTR , MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord.

Kveldsavgangen er ifølge Fjord Line en attraktiv mulighet for godstransport - og tilsvarende er den nye innenriksruten mellom Kristiansand, Stavanger og Bergen. Fjord Line står for en betydelig andel av den viktige godstransporten på havet mellom Norge og Danmark, og det ønsker fergerederiet å fortsette med ved å styrke tilbudet.

Powered by Labrador CMS