Eeneeier John Olav Raanes selger Etikettforum til Lexit Group, men blir med videre på ferden.

Lexit styrker seg med oppkjøp

Etikettforum i Trondheim blir en del av Lexit Group.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lexit Group har inngått avtale om oppkjøp av Etikettforum AS i Trondheim og styrker med dette den totale satsningen i Midt- og Nord-Norge. Alle ansatte blir med videre og tidligere eier John Olav Raanes vil fortsatt ha det overordnede ansvaret for den daglige driften og rapporterer til Leif Persson, Head of Lexits labelvirksomhet, opplyser Lexit.

Etikettforum omsetter årlig for ca 6 millioner og har tre ansatte. De har en moderne maskinpark, er sterke på digitaltrykk og kan tilby rask levering av små serier. Lexit vil med dette oppkjøpet styrke sin posisjon som en av de ledende aktørene i ettikettmarkedet gjennom økt kapasitet og fleksibilitet i tillegg til lokal tilstedeværelse og nærhet til kundene. Driften vil koordineres mot Lexit’s hovedtrykkeri i Mölnlycke.

På sikt planlegges det samlokalisering av trykkeriet og Lexits avdelingskontor på Tiller, for å kunne oppfylle ambisjonene om sterk vekst i tiden fremover. Salgsteamet på etikett er allerede doblet ved nyansettelsen av to etikettselgere som er på plass i januar.

– Jeg har lenge ønsket at den virksomheten jeg har bygget opp gjennom de siste ti-årene skal videreføres og vokse sammen med en stor og seriøs aktør som Lexit. Jeg er veldig fornøyd og motivert for videre innsats, sier tidligere eneeier John Olav Raanes.

– Det gläder oss mycket att förvärva Etikettforum. John Olav och hans personal gör ett mycket bra jobb att serva sina kunder. Vi vill såklart utveckla och växa med denna verksamhet och vara närmare våra kunder där det behövs, sier Leif Persson.

Powered by Labrador CMS