Karoline Bjørklund ny fagsjef, næringspolitikk i NHO Logistikk og Transport.12.10.2016

Karoline Bjørklund erstatter Erling Sæther

Karoline Bjørklund (31) overtar som næringspolitisk ansvarlig i NHO Logistikk og Transport (NHOLT) etter Erling Sæther som 1. desember sier takk for seg.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- 1. oktober ble jeg kastet rett inn i Statsbudsjett-uka, så her ble det en bratt læringskurve, men veldig gøy fra start. Jeg ser også fram til å følge opp NHOLTs saker videre i høstens budsjettforhandlinger, sier Bjørklund som også forteller at klima blir en sentral utfordring.

– Jobbing med Veikartet for næringslivets transporter og omdømmebygging blir viktige saker framover. Jeg ser selvsagt fram til å bli bedre kjent med bransjen og ikke minst medlemsbedriftene, forteller Bjørklund.

Statsviteren Bjørklund ble ansatt ved NHOs Brüsselkontor i 2013, hvor hun i to år blant annet jobbet med samferdselspolitikk. Hun har også jobbet i Vegdirektoratets trafikant- og kjøretøyavdeling.

- Det siste året har jeg jobbet i Kollektivtrafikkforeningen, som er fagorganisasjonen for innkjøperne av kollektivtransport. Der jobbet jeg med mange problemstillingene jeg også vil møte her i NHOLT, blant annet infrastruktur, klima og miljø, samt teknologiske løsninger, sier den nyansatte fagsjefen i næringspolitikk.

Powered by Labrador CMS